Vizier van Raak

Als stad een nieuw evenement willen neerzetten, maar geen senior eventmanager beschikbaar hebben in je organisatie? Als stichting te weinig kennis hebben van alle facetten van het evenementenvak? Als evenementenbureau te veel werk hebben en op zoek zijn naar een professional die het evenementenvak verstaat…..

Ik ben voor bovenstaande vraagstukken inzetbaar als senior projectleider van evenementen met een maatschappelijk doel. Ik help organisaties bij het Creëren, Organiseren en Realiseren van evenementen.

Creëren

Uw doel. Uw waarden. Uw wensen. Uw behoeften. De opdracht helder krijgen. Schrijven Plan van Aanpak. Draagvlak en enthousiasme creëren in het team. Het creatieve idee (verder) ontwerpen. Verbintenissen aangaan met (nieuwe) samenwerkingspartners. Vertalen van het concept in een concreet projectplan met passend programma. Raak creëert voor u een belevenis.

Organiseren

Het evenement tot in de puntjes voorbereiden. Programmering. Marketing & Communicatie. De Productie in al zijn facetten. Financiën. Planning. Draaiboeken. Raak kan zorg dragen voor de organisatie en coördinatie van deze verschillende disciplines. Raak bewaakt de rode draad en geeft met enthousiasme leiding.

Realiseren

Het evenement tot leven brengen. Raak regisseert uw evenement met passie tot in detail. Gaat daarbij altijd voor perfectie en voor een opdrachtgever die meer dan 100% tevreden is.

Aandacht
Ik vind persoonlijk contact een voorwaarde voor een succesvol eindresultaat. Communiceren. Informeren. Afstemmen. Bijsturen. Evalueren. Ik ben betrokken en flexibel en heb het eindresultaat in het vizier.